tour-20de-20france-20magasinet-20banner

Egmont i nyt magasin-samarbejde med TV2

09.05.2016

Det officielle Tour de France-magasin 2016 bliver udgivet af TV2 og Egmont Publishing i et nyt samarbejde

Når Danmarks eneste officielle Tour de France-magasin inden for kort tid rammer bladhylderne, vil det være resultatet af et nyt medie-samarbejde.

TV2 står som i de foregående år bag udgivelsen, men i år har tv-stationen valgt at alliere sig med en ny partner, nemlig magasinudgiveren Egmont Publishing.

”Det er et spændende samarbejde, som bygger bro mellem to medier. TV2 er rigtig stærke på de sportslige live-begivenheder, mens vi som magasiner er dygtige på det visuelle. Og den kombination kommer sammen med en masse perspektiverende journalistik læserne til gode,” siger direktør for Content Marketing i Egmont Publishing Claes Laustsen.

TV2 har gennem de seneste år oplevet en støt stigende interesse for cykelsport på TV – en interesse som også har bredt sig helt ud på landevejene, hvor flere og flere bruger cyklen som motionsform. Derfor har man igennem længere tid ønsket at styrke det traditionsrige Tour de France magasin, forklarer souschef for Kommercielle Partnerskaber, Søren Schrøder:

“Vi vil gerne udkomme med mere livsstilsorienteret indhold, så vi ud over alle de dybdegående artikler omkring selve touren også kan tilbyde underholdende læsestof til de mange landevejsmotionister. Derfor er vi glade for det nyetablerede samarbejde med Egmont Publishing/Euroman – en af de førende magasinudgivere i Norden – og ser dem som en helt oplagt samarbejdspartner på vores Tour de France magasin i årene frem,” siger han.

Det nye samarbejde resulterer i tour-magasinet på 168 sider med bidrag fra både TV2’s sportsredaktion og Egmont Publishing – i særlig grad Euromans redaktion. Magasinet er på gaden 9. juni.

Første etape af verdens hårdeste cykelløb køres 2. juli 2016.