jespereising-webbanner-1200-450

Egmont henter ny pressechef hos Berlingske

22.01.2015

Egmont har ansat 39-årige Jesper Eising som ny pressechef. Han kommer fra en stilling som souschef på Berlingskes kulturredaktion.

Som pressechef skal Jesper Eising være med til at synliggøre og øge kendskabet til Egmont, der er Danmarks største mediekoncern, og han skal bl.a. rådgive ledelse og forretninger om pressehåndtering, herunder med særligt ansvar for Nordisk Film.

"Jeg har i en årrække beskæftiget mig med kultur-, medie- og filmbranchen, derfor bliver det en fantastisk spændende udfordring at skulle arbejde som pressechef i Egmont, der i disse år er inde i en meget positiv udvikling," siger Jesper Eising, som tiltræder 1. marts.

Vice President for Corporate Communications og Public Affairs, Line Aarsland, siger:

"Vi er i fuld gang med at øge kendskabet til Egmont i Danmark. Ikke mange ved, at Egmont står bag TV 2 i Norge, Nordisk Film, delvist Zentropa og udgiver over 700 blade og magasiner – og som fond går overskuddet til medierne samt udsatte børn og unge. Med Jesper Eising som pressechef har vi fået et rigtig stærkt kort både for vores forretninger og koncern. Han har lang og bred erfaring med film, tv og medieudvikling, som vi kan nyde godt af," siger Line Aarsland.

Jesper Eising har været på Berlingske i godt 11 år, hvor han bl.a. har været kultur- og mediereporter, indlandsansvarlig, nyhedsredaktør og senest kultursouschef med det daglige redaktionelle ansvar for kulturredaktionen. Jesper Eising har desuden fungeret som bl.a. klummeskribent, ligesom han de seneste år har været med til at dække filmfestivalen i Cannes for avisen. Tidligere har han været ansat på metroXpress som redaktionssekretær.

Jesper Eising har en bachelor i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet og er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole.