erik-20norberg-20banner

Egmont henter ny direktør for Marketing Services

04.04.2018

Egmont Publishing har ansat svenske Erik Norberg som ny direktør for divisionens digitale marketing services. Erik Norberg bliver ansvarlig for den overordnede strategi for porteføljen af selskaber samt for at afsøge markedet for nye investeringer og samarbejder.

Med omfattende ledererfaring fra både digitale vækstforretninger, medier og marketing har Erik Norberg  den rette baggrund til posten som direktør for Egmont Publishings portefølje inden for digitale marketing services. På CV’et for den 37-årige svensker står der således blandt andet CEO for de svenske aviser Mitt i og COO for Schibsteds internationale markedspladser i Nordeuropa.

”Vi er glade for at få Erik Norberg i spidsen for vores digitale markering services, som er et af vækstområderne i Egmont Publishings strategi. Udover sin ledererfaring har Erik Norberg en indgående forståelse for både det kommercielle og det digitale, og vi ser frem til at byde ham velkommen,” siger CEO for Egmont Publishing Torsten Bjerre Rasmussen.

Egmonts forretningsområde Marketing Services fokuserer på digital kommunikation og marketing og omfatter delejerskab i flere ledende nordiske virksomheder herunder danskes360, nordiske Very Patchwork, svenske Klintberg NiléhnKAN og Ingagersamt norske Sempro. Den totale omsætning i porteføljeselskaberne voksede i 2017 til over 250 mio. kr., og forventningen til 2018 er, at denne omsætning øges markant.

”Jeg ser meget frem til at slutte mig til Egmont Publishing i en spændende fase med mange muligheder i den eksisterende portefølje såvel som i forhold til nye investeringer,“ siger Erik Norberg.

Erik Norberg tiltræder 1. juni 2018.