Claudia Lillebjerg Simonsen

Egmont ansætter Claudia Lillebjerg Simonsen som HR-direktør

28.11.2019

51-årige Claudia Lillebjerg Simonsen tiltræder 1. januar 2020 som HR-direktør i mediekoncernen Egmont. Hun kommer fra en stilling som Senior Vice President HR for Corporates & Institutions i Danske Bank.

Claudia Lillebjerg Simonsen er uddannet cand.merc.jur fra CBS og har meget bred erfaring fra lederstillinger i en række internationale virksomheder som Computer Associates, Borealis, Nokia, Milestone Systems og Danske Bank.

Som HR-direktør får Claudia Lillebjerg Simonsen ansvaret for Egmonts overordnede HR-strategi og for Koncern HR-afdelingen.

"Som mediekoncern baseret på stærk kreativitet, innovation og anvendelse af teknologi er videreudvikling af kompetencer og kultur en vigtig del af Egmonts succes og people-agenda. Jeg er derfor glad for, at det er lykkedes at ansætte Claudia Lillebjerg Simonsen som ny HR-direktør. Hendes alsidige erfaring og baggrund vil være værdifuld i vores fremadrettede udvikling," siger Egmonts koncernchef Steffen Kragh.

Claudia Lillebjerg Simonsen overtager posten som HR-direktør fra Anne-Christine Ahrenkiel, der er tiltrådt en stilling som Chief People Officer i DFDS.

"Jeg glæder mig utrolig meget til at lære Egmonts forretninger og mennesker at kende og bidrage til at sætte spændende, ambitiøse og visionære mål for udvikling og vækst for begge," siger Claudia Lillebjerg Simonsen.