Amanda Justesen

Egmont ansætter Amanda Justesen som ny kommunikationsdirektør

14.01.2022

Det er en erfaren kommunikationsprofil, som nu får ansvaret for intern og ekstern kommunikation, branding og public affairs i Danmarks største mediekoncern.

Amanda Justesen (47) bliver ny kommunikationsdirektør, vice president for Communications & Public Affairs, i Egmont. Hun afløser Line Aarsland, der har ønsket at etablere sig som selvstændig kommunikationsrådgiver efter otte år på posten. Amanda Justesen kommer fra en stilling som koncernkommunikationschef for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Amanda Justesen er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet i 2002. Hun har tidligere været bl.a. kommunikationschef i Køge Kommune og kommunikationschef i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Hun får nu ansvaret for intern og ekstern kommunikation, branding og public affairs i Egmont-koncernen.

”Jeg er glad for, at Amanda Justesen har takket ja til at blive ny kommunikationsdirektør i Egmont. Hun kommer med en stor og bred kommunikationsfaglig og ledelsesmæssig ballast. Samtidig har hun god indsigt i politiske processer og omfattende erfaring med kommunikations- og kampagneledelse i komplekse organisationer, hvilket er vigtigt for Egmont som stor indholdsproducent og teknologibaseret virksomhed,” siger Egmonts koncernchef Steffen Kragh.

”Egmont når hver dag ud til millioner af mennesker med vigtige og vedkommende historier – og tager samtidig et væsentligt samfundsansvar med støtten til udsatte børn og unge. Ambitionerne for den videre udvikling af koncernen er høje, og det er derfor en utrolig spændende mulighed at kunne bidrage til denne gennem en stærk kommunikation i tæt samspil med organisationen. Jeg glæder mig meget til at lære forretningen og ikke mindst mine nye kolleger at kende,” siger Amanda Justesen.

Amanda Justesen tiltræder stillingen i Egmont 1. marts. Line Aarsland fratræder med udgangen af februar.

”Jeg takker Line Aarsland for hendes store indsats og betydning for Egmont gennem otte år, hvor hun har sat sit markante aftryk med en fornyelse af Egmonts brand, public affairs arbejde og kommunikationsplatforme. Jeg ønsker Line held og lykke med hendes beslutning om at etablere selvstændig rådgivningsforretning,” siger Steffen Kragh.   

Der afholdes reception for Line Aarsland onsdag den 9. februar kl. 15.00-17.00, hvor kolleger og samarbejdspartnere er velkomne.