rum-international-cover-web-ny

Dansk magasin fejrer international succes

16.03.2017

Første nummer af det danske design- og interiørmagasin RUM International blev udsolgt verden over efter tre uger. Nu er Egmont Publishing klar med anden udgave - 264 sider med smukke boliger og inspirerende design.

Forsidefoto: Heidi Lerkenfeldt

Chefredaktør Mette Barfod er meget stolt af denne anden udgave af RUM International, hvor redaktionen endnu en gang har fået adgang til fantastiske boliger rundt om i verden. 

I det nye magasin besøger RUM en familie, hvis historiske byhus har en unik udsigt over Københavns tårne og tager læseren med til Comosøen i Italien, hvor fire generationer af designfamilien Sarfatti mødes i deres stemningsfulde sommerhus fuld af fortællinger og møbelikoner. 

I New York er RUM inviteret indenfor hos den succesrige amerikanske lampeduo Apparatus, som har indrettet deres nye enorme showroom og viser en stilfuld verden af kunst, lysdesign og vintagemøbler. 

Tre cool kvinder
Aprilnummeret byder ud over internationale reportager på interview med tre cool kvindelige kunstnere, Ana Kraš, Cathrine Raben Davidsen og Evren Tekinoktay, som RUM besøger i deres værksteder på henholdsvis Manhattan, Indre København og Østerbro. 

"Det er forrygende at opleve den internationale interesse for vores magasin. Vi får forespørgsler fra hele verden, og vi er kommet ind de helt rigtige steder i både Milano, Berlin, London og New York, hvor de store livsstilsmagasiner bliver solgt," siger chefredaktøren. 

Andet oplag
Den internationale succes for første nummer af RUM var så stor, at Egmont Publishing måtte trykke endnu et oplag - en positiv overraskelse i et presset printmarked. 

RUM International er at finde i 26 lande blandt andet hos Barnes & Noble (US), WHSmith (UK), Selfridges (UK), Papercut (Stockholm) Do you read me? (Berlin), Corso Como (Milano), Armani Libri (Milano), Tsutaya Books Tsite (Tokyo) Design Republic (Shanghai) og CasaShop i København. 

Magasinet på 264 sider er på gaden 16. marts.