egmont-banner-realityportalen-1200x450

Danmarks største tv-personligheder samles i nyt blognetværk

29.04.2015

Celebre tv-stjerner er sprunget ud som bloggere, og nu slår de pjalterne sammen i netværket Blog Splash. Bag netværket står Bloggers Delight, som har indgået et tæt mediesamarbejde med Realityportalen.dk. Blog Splash tager læserne med backstage og giver indblik i alt det, som ikke bliver vist på tv.

De er unge, smukke og vilde – og så tror vi, at vi kender dem rigtig godt. Men nu giver Danmarks største blog-netværk Bloggers Delight og Danmarks største realitysite, nyhedsmediet Realityportalen.dk, mulighed for at komme helt tæt på tv-personligheder som Anna Due, Geggo, Irina The Diva, Amalie Szigethy og 15 paradisoer fra den igangværende sæson af Paradise Hotel. Alt sammen serveret på én onlineplatform ved navn Blog Splash.

Ved lanceringen huser platformen 25 blogs, og bag disse finder vi de mest prominente deltagere fra tv-shows som Paradise Hotel, Divaer i Junglen, Fristet, De unge mødre og mange andre. På deres blogs tager tv-kendisserne læserne med bagom, hvor de ærligt fortæller om alt det, vi ikke ser på tv.

Bag Blog Splash står netværket Bloggers Delight, der har arbejdet med blogmediet i over fire år. Også dette netværk vokser stødt og er nu helt oppe på 1 million unikke brugere om måneden.

Christina Barré, Blog Community Manager ved Bloggers Delight, er begejstret og optimistisk omkring Blog Splash:

Stolte af samarbejdet med Realityportalen
”Vi er super stolte af samarbejdet med Realityportalen.dk, og den store opbakning fra tv-personlighederne til projektet, og vi glæder os til at invitere læserne indenfor i det nye univers.”

Som eksklusiv mediepartner er Realityportalen.dk, der er vokset eksplosivt siden 2012 og som i dag er at finde hos Danmarks største mediekoncern, Egmont Publishing som et selvstændigt onlinemedie. Chefredaktør og stifter af Realityportalen.dk, Jeanet Rosenkjær Horstmann, mener, at man ikke nødvendigvis skal holde på de unikke ressourcer, som man hver især besidder, men udnytte hinandens styrker.

”Hvorfor ikke gå sammen og udnytte de ressourcer, vi hver især har, og så sprede tingene ud på tværs af platforme. Bloggers Delight er specialiseret i hele blog-universet, og vi er dygtige til at servere nyheder på reality-fronten.”

Alting tyder på, at læserne har taget godt imod det nye netværk; de første syv dage har netværket allerede haft 1 million sidevisninger og over 150.000 unikke brugere.

Lanceringen af Blog Splash bliver fejret med et brag af en fest d. 15. maj, hvor tv-stjernerne skal ud og male byen rød. Festen vil blive dækket af Realityportalen.dk, så læserne kan komme med når Danmarks tv-personlighederne giver den gas.

Fotografer: Kasper Bay-Kastrup, Bo Nymann, Bjørn Hvidsteen.