Cille Lewinsky vinder talentpris

Cille Lewinsky fra Talk Town er årets podcast-talent

30.11.2020

Cille Lewinsky fra Egmont Publishings podcast-univers Talk Town er kåret som årets podcast-talent for sin serie ”Cille er bange for at dø”

”Jeg frygter dagligt at blive kørt ned, når jeg cykler rundt i Københavns gader. Jeg fyldes med angst, når jeg hører om andres sygdom. Og jeg har i en alder af 26 år aldrig set et dødt menneske – og jeg gruer for den dag, jeg gør”.

Sådan fortæller Cille Lewinsky fra Egmont Publishings podcast-univers Talk Town om sin serie ”Cille er bange for at dø”. Serien indbragte hende søndag prisen som årets podcast-talent fra Center for podcasting.

Podcasten er Cille Lewinskys første, og den udfordrer hendes angst for at dø.

”Det har været en stor fornøjelse at være redaktør for Cille. Det er hendes allerførste podcast, men hun har ikke på noget tidspunkt været skræmt af teknik, manus og klip. Hendes stemme er fantastisk og hendes sind og fortælleevne ligeså. Cille er bange for at dø. Hun er ikke syg. Hun har ikke været ude for en ulykke. Hun er bare bange for at miste livet. Det tror jeg, at mange kender til. På fineste vis taler Cille med mennesker tæt på døden for at gøre os klogere på den. Jeg er fuld af respekt for hendes tilgang. Og så stolt over hendes pris,” siger chefredaktør Mette Hovmand-Stilling.

Talk Town er en lille nyopstartet podcast-redaktion under Egmont Publishing, og podcastene kan høres via appen Talk Town.

Cille Lewinsky vinder talentpris