buster1200x450

CARLSEN og Alinea i BUSTERS filmverden

11.09.2014

Egmonts forlag CARLSEN og Alinea har indgået et nyt samarbejde med BUSTER filmfestival for børn og unge.

Fredag d. 12. september åbner BUSTER filmfestival for børn og unge, og i år har festivalen indgået samarbejde med Alinea og CARLSEN. Over 17 dage kan man opleve masser af film, events og stærkt indhold fra de to Egmont forlag.

En fortælletime med debutforfatteren Hella Joof, et kram af Rasmus Klump eller måske en hyggestund i læsehjørnet ved BUSTERS base i Filmhuset er blot nogle af de tilbud, CARLSEN og Alinea står bag i forbindelse med festivalen. Det nyligt indgåede samarbejde har resulteret i, at børnebogsforlaget CARLSEN og undervisningsforlaget Alinea er blevet aktive medspillere ved den årlige begivenhed:

"Vi synes, at partnerskabet er et rigtigt godt match, fordi børn, unge og voksne får nye muligheder for at se og opdage litteraturen også. Der er nye samarbejdsmuligheder, og via dem opstår der nye ideer og kreative indslag," siger Lotte Lykke Simonsen fra CARLSEN.

Fortællingerne bliver levende

BUSTER er først og fremmest en filmfestival, men bogforlag som CARLSEN og Alinea har masser at tilføje:

"Vi kan bidrage med at gøre fortællingerne levende, give tilskuerne en anden oplevelse, end de måske umiddelbart havde forventet og nuancere billedet. Og vise alle de, der ser film, at 'bogen', som de måske tror, de ikke har behov for eller vil læse, er noget af det bedste, der er sket for dem," afslutter Lotte Lykke Simonsen.

BUSTER festivalen løber fra d. 12. til d. 28. september. Se programmet her.