billetlugen-med-sk-c3-a6rm

Billetkøb skal være en oplevelse

10.10.2014

Et nyt site skal ikke kun løfte købsoplevelsen, men også inspirere og bringe brugere og arrangører tættere sammen.

"Det nye billetlugen.dk gør først og fremmest billetkøbet til en bedre købsoplevelse. Events vil blive præsenteret i lyd, billeder og video. Oplevelsen starter på den måde inden billetkøbet, hvilket igen gerne skulle overbevise potentielle købere om at købe billetten," siger commercial director Jordi Roig.

Den nye side kræser derfor lidt ekstra for oplevelsen, der ligger i at købe billetter.

Et nyudviklet tiltag vil lære dig at kende

Udover det vil en ny feature, som billetlugen.dk selv har udviklet, være i stand til at afkode hver købers klik- og købsmønstre og dermed komme med relevante forslag til næste køb. Over tid vil denne feature blive bedre i takt med, at den lærer køberne bedre at kende.

"Vi har bygget en recommender funktion, der skal inspirere og præsentere købere for interessante og relevante arrangementer, de måske ikke vidste fandtes eller havde glemt," siger Jordi Roig.

Samtidig og som en efterhånden uundgåelig feature er billetlugen.dk også blevet mere social. Du kan nemlig "like" dine yndlingsartister og venues og på den måde holde dig selv og dine venner opdaterede på, hvad der kommer til at ske.

Brugere og arrangører tættere på hinanden

Helt centralt for billetlugen.dk vil stadig være e-commerce delen, og derfor vil købsknappen altid være i centrum og til at få øje på. Derudover er det også gjort lettere at finde en begivenhed, som lige er noget for netop dig.

Billetlugen håber på, at det nye frontend vil øge salget af billetter, så de brugere, der går ud af en bestilling inden købet er afsluttet i fremtiden vil færdiggøre og købe billetten. Samtidig er håbet også, at den nye side skal forene artister, arrangører og købere bedre gennem de nye elementer.

"Vi glæder os over, at vi nu kan præsentere markedets stærkeste og mest moderne digitale markedsplads, der bringer brugere og arrangører af oplevelser tættere sammen. Det skulle meget gerne give vores købere en bedre og mere helstøbt oplevelse og dermed også gerne generere flere salg," siger Jordi Roig.