altomditbryllup-1200x450

ALT for damerne lancerer moderne bryllupsmagasin

28.01.2015

ALT for damernes redaktionelle dna ligger i det nye bryllupsmagasin. Det gode indhold er i fokus, og annoncesalget har været positivt lyder det fra Egmont Publishing.

Det sker ikke hver dag, at et nyt printmagasin lander på hylderne. Men i denne uge udkommer ALT for damerne med lige præcis det; et nyt magasin på glittet papir. Titlen er ALT om dit bryllup – og de godt 150 sider har blandt andet guide til borddækning, de smukkeste brudekjoler fra danske designere, unikke sommerbryllupper og gode råd til, hvordan man planlægger den store dag.

Magasin med indhold

“Der er i høj grad brug for et dansk bryllupsmagasin med redaktionelt indhold. Vi har drysset ALT for damernes gode dna ud over siderne. Det er et magasin, som er svært at komme uden om, hvis du skal giftes i 2015,” siger ALT for damernes chefredaktør Tina Nikolaisen, hvis redaktion står bag indholdet.

Magasinet kommer på gaden sammen med ALT for damerne i denne uge. Derefter kan ALT om dit bryllup købes i løssalg i kiosker landet over samt i Magasin, Kvickly og Københavns Lufthavn. Bag udgivelsen står Egmont Publishing og herfra er annoncedirektør Claes Laustsen godt tilfreds:

“Annoncørerne har taget imod magasinet med stor begejstring. Vores stærke redaktionelle profil er blevet modtaget meget positivt, og vi glæder os allerede til at følge successen op med den næste udgave,” siger han.