alt-debat-web

ALT for damerne blander sig i debatten

03.12.2014

Et nyt debatkoncept med stærkt indhold skal vise ALT for damerne som en vigtig spiller i de digitale debatfora - i dag er der debut med en jordemoders barske beretning fra det virkelige liv både i bladet og online.

”Jeg kan måske lige nå ud på toilettet og konstatere, ”Godt, jeg har blødt igennem.” Så skynder jeg mig at skifte bind, men bukserne når jeg ikke. Dem skal jeg trække i en automat et helt andet sted på hospitalet. Det ligger alt for langt væk, til jeg kan nå det. Så jeg binder en bluse rundt om livet og forsøger at skjule de røde pletter.”

Beretningen fra jordemoderens mere end hektiske arbejdsdag uden mad og drikke er stærk kost. Og den er debut for ALT for damernes nye debatkoncept, som skal sikre bladet en central plads som debatskaber - ikke mindst digitalt.

“Vi kan se, at det er debatstoffet, der bliver delt på de sociale medier, og der vil vi gerne være en vigtig aktør,” siger chefredaktør Tina Nikolaisen.

Netop kvinders historier fra både arbejdsliv og kærlighedsliv er typisk noget, der vækker forståelse og/eller forargelse - som i hvert fald engagerer.

“Det er emner, der høster rigtig meget debat på dagbladendes digitale platforme. Så det er helt naturligt, at ALT for damerne også er med helt fremme der,” siger Tina Nikolaisen.

Hver uge vil bladet bringe et længere debatindlæg, skrevet af læsere eller samfundsdebattører, som kan ledsages af et uddybende interview med forfatteren.