china-web

25 år med Mickey Mouse i Kina

26.03.2018

Egmonts kinesiske joint venture-partner, Children’s Fun Publishing, fejrer 25 år med Mickey Mouse i Kina

Children’s Fun Publishing er et joint venture mellem Egmont og Posts & Telecom Press i Kina. For 25 år siden indledte parterne et samarbejde, og det første nummer af Mickey Mouse magasinet blev offentliggjort i Kina. Children's Fun Publishing har fortsat et tæt forhold til nogle af de største licenshavere over hele verden. Children's Fun Publishing er en af ​​Disneys tidligste licenshavere i Kina og er også en nær partner med andre verdenskendte licenshavere som Hasbro og Mattel.

Mandag fejrede Egmonts kinesiske joint venture-partner de 25 år med Mickey Mouse-magasiner i Kina. Fejringen fandt sted i Bologna, hvor forfattere, iluustratorer, udgivere og licensgivere af børnebøger og magasiner er samlet til den internationale børnebogsmesse.

Henrik Højsholt Nielsen, CFO i Egmont Publishing, er medlem af bestyrelsen i Children's Fun Publishing Co. Han siger:

"Vi har et rigtig fint samarbejde med vores kinesiske joint venture-partnere. De laver et fremragende arbejde med at bringe gode historier til de kinesiske børn, og vi vil gerne ønske Children's Fun Publishing Co. tillykke med de 25 år med Mickey Mouse i Kina".

Going global
En del af det dansk-kinesiske samarbejde gælder også at bringe kinesiske bøger udenfor Kina. I de senere år har Children's Fun Publishing udgivet mange lokalt-producerede bøger, og nu sælger de rettigheder til bøgerne videre til udlandet, hvilket er med til at bygge bro fra den kinesiske kultur til omverdenen.

"At et samarbejde kan eksistere i et kvart århundrede, er virkelig fantastisk. Vi laver bøger af god kvalitet sammen med Egmont. Tidligere importerede vi mest, men nu kommer også gode bøger fra Kina, og vi går globalt med Egmont," siger general manager Ao Ran fra Children's Fun Publishing.