michael-20rasmussen-20herognu-20banner-web

HER&NU har fået ny chefredaktør

03.10.2016

Ugebladet HER&NU har fået sin tidligere chefredaktør Michael Rasmussen tilbage i stolen

Foto: Klaus Rudbæk

Det er en gammel kending og en stærk profil, der har fundet hjem til posten som chefredaktør på HER&NU. Efter et par år hos Ekstra Bladet har Michael Rasmussen takket ja til igen at sætte sig i chefstolen på Egmont Publishings HER&NU.

“Jeg er glad for, at muligheden åbnede sig for, at jeg kunne komme tilbage. Egmont betyder meget for mig – det er noget særligt at arbejde for en fond, som giver noget tilbage til samfundet,” siger Michael Rasmussen, som var chefredaktør på HER&NU i ni år, før han i 2014 blev chef på Ekstra Bladets Flash-redaktion.

“Jeg var selv med til at udvikle HER&NU, og det har selvfølgelig en særlig betydning for mig. Jeg ser frem til igen at sende et godt og stærkt ugeblad på gaden og samtidig sikre, at HER&NU også er en markant stemme på web,” siger Michael Rasmussen.

Ugebladsdirektør i Egmont Publishing, Marianne Gram, er rigtig godt tilfreds med gensynet: 

“Jeg er utroligt glad for at kunne byde Michael Rasmussen velkommen tilbage som chefredaktør på HER&NU. Michael er en ildsjæl, der kender gossipområdet rigtigt godt og tidligere har drevet bladet uhyre succesfuldt,” siger hun.

Michael Rasmussen afløser Erling Tind Larsen, som stoppede på posten i sommer. Michael Rasmussen tiltræder med det samme.